dimarts, 6 de maig del 2008

Entregats els Premis literaris "Vent Escrit"

El passat 23 d'abril, Els Reguers va celebrar la seua Diada de Sant Jordi i els protagonistes -a més de les roses i els llibres- van tornar a ser els reguerencs. Així, es van lliurar els diplomes del Premi literari "Vent Escrit" als guanyadors en les diferents categories: Mireia Borràs (El noi del vent), Fèlix Mur (El Desig), Mar Sebastià (Els éssers fantàstics), Janina Barberà (Les aventures de l'Iris i l'Aroa) i Cinta Arasa (Els tres xiquets)-.


Durant tot el dia, l’AMPA i el CEIP Sant Antoni Abat van omplir el poble de llibres i roses en una paradeta que si durant tot el matí va estar situada a la plaça, a la tarda es va desplaçar fins a la pista de ball on es van dur a terme les diferents activitats.

En primer lloc, el grup de timbalers del poble van fer una petita demostració d’allò que aprenen durant el curs.


Tot seguit, els xiquets i xiquetes que estan cursant quart, cinquè i sisè de primària al col·legi, van interpretar l’obra Riquet, el del plomall que va ser molt ben rebuda pels aplaudiments del públic. L’obra ja havia estat representada a la Mostra de Teatre de Tortosa unes dos setmanes abans.


Per acabar i una vegada entregats els premis Vent Escrit, es va oferir una xocolatada per a tothom.


Durant els propers dies podreu llegir els textos participants al premi i a més, els guanyadors apareixeran al proper número de la revista Vent Fort que ja està “en construcció”.