diumenge, 25 de maig del 2008

'El desig'

Hi havia una vegada un nen que passejava pel carrer quan va veure un home gran que va caure al mig del carrer. Ell el va anar a ajudar i aquell home li va dir que es compliria el desig que ell vulgués i ell va dir que no volia cap desig, però aquell home va dir que quan vulgués demanar un desig que el cridés.

El nen va continuar fins que va arribar a casa. L'endemà, quan va sortir de casa uns homes el van segrestar. Se'l van emportar a una casa molt apartada d'on vivia i el van tancara a una habitació d'on no podia sortir. Aquella casa era molt fosca i el nen tenia por, després els segrestadors van obrir la porta i li van portar menjar i van marxar.

El nen va veure que s'havien deixat la porta mal tancada i es va escapar però al sortir de la casa va veure que tornaven els segrestadors i va tornar a l'habitació. Els pares del nen el buscaven per tota la ciutat i no el trobaven i van avisar a la policia, però la policia no el va trobar. El nen va recordar el que li havia dit aquell home vell, el va cridar i va aparèixer com per art de màgia. El nen va demanar que volia tornar a casa. I va aparèixer a casa. Allí estaven els seus pares i la policia. El nen va dir a la policia on estaven els segrestadors i els van tancar i tot va tornar a la normalitat.


Fèlix Mur, guanyador en la categoria 4 (12, 13 i 14 anys) del Premi Literari Vent Escrit. A la imatge, rebent el premi de la mà d'Esther Vidal, alcaldessa d'Els Reguers i presidenta de l'Associació Vent Fort.